Magento CMS

Magento is een Open Source platform. In tegenstelling tot veel Open Source CMS systemen welke gericht zijn op publicaties en blogs is Magento

Joomla CMS

Webdesign

Het ontwerp van websites is van groot belang. Wanneer een website geen goed ontwerp heeft en vooral bestaat uit tekst dan zullen de meeste bez

Hosting

Wanneer je een website klaar hebt staan en de domeinnaam al heb gekocht rust je alleen nog maar de hosting te regelen. De hosting, ofwel webhosting, is als het ware een dienst welke wordt aangeboden aan particulieren en bedrijven en ruimte aanbied op het internet. Deze ruimte kan worden gebruikt voor bijvoorbeeld het opslaan van informatie, afbeeldingen of andere inhoud welke toegankelijk is via een website. De webhosting wordt vaak gedaan bij hosting bedrijven. Doordat de hosting bij een bedrijf ligt kan deze snelheid en veiligheid garanderen. Tevens zal het bedrijf ten alle tijden zijn best ervoor doen dat jouw website altijd beschikbaar is.

Soorten Hosting

Er zijn verschillende soorten webhosting. Hierbij kan onderscheid worden gemaakt in de mogelijkheden welke de hosting biedt. Als eerst heb je de gratis hosting. Het grote voordeel hiervan is dat je niet hoeft te betalen. Nadelen zijn dat het hostingbedrijf soms reclame aan pagina's toevoegt en dat je schijfruimte en bandbreedte beperkt zijn. Dan is er ook nog Shared hosting. In dit geval worden meerdere websites op dezelfde server geplaatst. Een nadeel hiervan kan zijn dat één website de rest doet vertragen of in de ergste gevallen zelfs crashen. Een nieuwere vorm van hosting is Cloud hosting. Hierbij wordt de hosting op meerdere servers geregeld. Voordelen van dit soort hosting is een betere beschikbaarheid van de website, grotere betrouwbaarheid en een hogere snelheid.

Hosting platform

De meeste providers draaien de hosting servers onder de LAMP methode. LAMP is een combinatie van het besturingssysteem Linux, een Apache-webserver, een MySQL database en de PHP scripttaal. Dit is een veelvoudig gebruikte methode omdat er aan deze software geen licentiekosten zitten verbonden. Ook wij maken gebruik van deze methode. Succesvole websites als Kerstpakketten Stop en Gokkasten.info worden zo al jaren met succes ondersteund. Downtime wordt tot een minimum beperkt door een vast beperkt aantal websites per server toe te laten. Wij staan voor kwaliteit, ook in hosting. Probeer het zelf!