Domeinnaam registratie

Wanneer je een website wilt maken is het altijd belangrijk om eerst te checken of de domeinnaam die je wil gebruiken nog beschikbaar is. Als d

Internet marketing / SEO

Webdevelopment

Webdevelopment is een ontzettend breed begrip. Vrijwel alles wat te maken heeft met het ontwikkelen en online zetten van een website valt onde

Waarom kiest u voor Open 2.0?

Wij van Open 2.0 zijn voorstanders van websites welke werken aan de hand van een Open Source CMS. Dit geeft jou dus ook de vrijheid om je website in te zien en dingen aan te passen. We vinden het belangrijk dat iedereen gelijke rechten heeft en geven daarom dus ook alle mogelijke informatie. Als je op zoek bent naar een vernieuwde website ben je bij ons dus aan het juiste adres.

Nog niet overtuigd?

Ben je nog niet helemaal overtuigd van het gebruik van Open Source CMS of van onze kwaliteiten, dan zijn er een aantal dingen die je misschien wel van gedachte kunnen laten veranderen. Op onze website vind je verschillende pagina's met allerlei soorten informatie over Open Source die je nodig hebt. Verder vind je verschillende informatie over meerdere alternatieven van Open Source CMS systemen. Om je te kunnen overtuigen van onze kwaliteiten hebben wij al een portfolio van tevreden klanten welke wij aan een website hebben geholpen.

Wij streven ernaar om onze bezoekers altijd op de hoogte te houden van ontwikkelingen binnen Open Source CMS systemen. Een eigen website kan de toegang zijn tot nieuwe contacten of misschien wel een nieuwe werkgever. Het is voor ons belangrijk om innoverende websites te ontwikkelen welke mee gaan met de tijd. Onze ontwerpen zullen jouw website er uit laten zien als een echt professionele website waarmee je serieus zal worden genomen door de bezoekers en misschien wel je toekomstige werkgever. Met deze gedachte wil je natuurlijk geen simpele website hebben terwijl het anders kan!